|
|
Юлія Володимирівна, дозвольте вас запросити у ресторан.. обговоримо усе на одинці, в більш тісній обстановці.. ви згодні?
|
Вітаю, тут вирішується дуже важливе питяання для держави.. приєднуйтесь до мене.. скажемо Ні! корупції и Юлії Володимирівні...
|
Любий мій, як я радий вас бачити.. захистить мене від цих бандюганів, вам важливе майбутнье України?
|
Юлія Володимірівна, щьо ви робите? Не чіпайте мене, я вам не можу відповісти, я ніколи в житті не підіймав руки на жінку... Заспокойтесь, я вас благаю...
*вьебав Юльку по обличчю* Ви це бачили? Віктор Федорович вимкнул Юлію Володимирівну.. |
звёздочка на небосклоне солнце село за кордон всё прекрасно в украине только ющенко гандон
звёздочка на небосклоне солнце село за кордон всё прекрасно в украине только ющенко гандон резервуар дебильных мыслей презерватив дырявый гнусавый голос вид шклявый страшный как его политика в адрес оппонента лишь беспочвенная критика подстрекала тимошенко брызгается спермой |
Юля, я знаю вас майже з люлі, ви мені завжди подобалися, але ці ваші мітинги нідочого не призведуть, лише відірвете людей від роботи, від власного життя, навіщо вам це потрібно?
Любі друзі, усе буде гаразд, мені потрібен лише час і ваша підтримка.. скажемо корупції и Юлії Володимирівні Ні! а чесним виборам Так! |
якщо ви не зробите це я виведу людей на майдан і ми тру емокіди будемо стояти до тих пір поки не доб*ємося визнання справедливості.Вперед емокіди
|
емм.. послухайте, Юлія Володимірівна.. ммм.. це нетак легко як здається, наша влада висококорумпована, вже відтоді, як Україна стала незалежною державою, корупція вже стала фундаментом у Верховній Раді.. Але я обіцяю, я зроблю усе, щьоб знищити цей вірус...
|
вікторе андрїйовичу я вам кажу у владі неповинно буди донецьких бандюків у владі повинні бути тількі тру емо.цє кажу вам я найтрушна юлія володимирівна
|
Любі друзі. Ми переможемо, бандити будуть сидіти у тюрьмах, це я вам гарантую, як гарант влади. Дякую, що віддали за мене свої голоси.
|
Значить так, їду до Херсону і буду за Вами сумувати, фсіх люблю))
Цілую... Пишіть, дзвоніть.... Чмаф... А то я буду сумувати.... А ще питання: Хтось знає як буде — коробка передач на українській мові? — Скринька перипихачок! |
на хууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууйййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй
|
всё. съебался. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХКУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
|
пыскозлыдень всех згвалтует!!!!пыскозлыдень всех згвалтует!!!!
пыскозлыдень всех згвалтует!!!! пыскозлыдень всех згвалтует!!!! |
пыскозлыдень всех згвалтует!!!!пыскозлыдень всех згвалтует!!!!
пыскозлыдень всех згвалтует!!!! пыскозлыдень всех згвалтует!!!! |