ваапще если честно, то читать очень даже смешно)))
язык ахуенно ржачный)))
|
|
слых.. типа на блотах вся? пиздуй асфальт ебалом чистить, овчина... просто подбирай выражение, ибо доебусь.. Аллах Ахбар, мокрощелка
|
ахахаах )))
епт замолкнгите оба вытут на меня не гоните если не ясно к кому обращаюсь тогда нелезте в разговор понадобится вас послать я к вам лично обращусь а терь умолкните ) |
Слышь, блядина, хуй — это апарат, с которым ты имеешь дело каждые 5 минут, а не я... Выражаться нужно точнее.. нахуй она посылает, вообще дичь охуела?
|
а ты че за хуй ?
1. адресовано не тебе а автору темы и тем кто на форуме давно и знает данную фишку 2. че тя не устраивает ? |
так то ж мій зять, я йому на день нарождення подарував можливість потриматися за кермо влади.. його строк вже скінчився, не хвилюйтесь...
|
Не треба Шуфріча... Ви вже одну помилку зробили, обравши національну меншість в симпатичному обличчі Єханурова.
|
Любі друзі. я вибачаюсь, але в мене термінові справи... Черновецький дзвонив, він 5 грамів коксу замутив, будем з ним відпочивати на моїй яхті...
|
Мене постійно відволікають від праці.. в мене йтак дуже багато клопотів, йще ця..Юлія Володимирівна.. щьо їй від мене потрібно? Досить, не буде вона у владі, краще вже Шуфрича премьером зроблю...
|
Юлія Володимирівна, перепрошую, але у вас целюліту стількіж скільки у мене на щьоках, я вас не буду гвалтувати..
*розтібує штани* |