|
|
Кабинет Министров Украины издал срочное распоряжение струсить и убрать все желтые и оранжевые листья с деревьев в связи с массовой незаконной агитацией деревьями в пользу Ющенко.
|
Ющенко на трибуне Верховного Совета: "Я обещаю украинскому народу — скоро вы узнаете всю правду о моем отравлении, и виновник получит заслуженный срок, с учетом двух предыдущих судимостей..."
|
— Давай встретимся!
- Давай! А где? - Давай на Майдане! - А как я тебя узнаю? - Я буду в оранжевом шарфике... |
Жена работника цирка звонит своему мужу на работу. Но телефонная станция дала сбой и соединила ее с Центральной избирательной комиссией:
- Алло, это цирк? - Да, это ЦИК... - Позовите пожалуйста главного фокусника! - Минуточку! (в сторону) Г-н Кивалов, вас к телефону... |
Останавливает гаишник Януковича:
- Вы превысили скорость — нарушили правила. Янукович: - Ну так у вас же там по дороге знак висит — "обгон запрещен". - А это-то здесь причем!? - Ну так я и ехал со скоростью, чтобы никто не обогнал. |
После переговоров в Мариинском дворце:
Кучма: "Я знал, что мы — разумные люди, все в нашей власти!" Ющенко: "Абсолютно согласен с Леонидом Данилычем. Все дело — в их власти... |
На пресс-конференции журналисты спрашивают:
- Что бы вы поменяли, если бы пришлось начать кампанию сначала? - Кандидата... |
Поїхав Янукович у село агітацію проводити. В нього запитують :
- А коли село почне підніматися? Янукович телефонує з мобільного міністрові сільського господарства, щоб з'ясувати це, але зв'язку немає. Агітація закінчується, і розгніваний Янукович їде на станцію мобільного зв'язку: - Чому я зателефонувати не зміг?! - Ну, напевно, ви не були в зоні... - Хто не був у зоні?! Я не був у зоні?! |
Розмова в травмпункті:
- Так... Пишіть, колего — "черепна травма"... - Ви не помилилися? Зазвичай пишуть "черепно-мозкова"... - Так немає в нього мізків, немає! Це ж додуматися — піти на мітинг Ющенка у футболці "ТОМУ ЩО"! |
Теледебати між Ющенком і Януковичем:
Ю: Вікторе Федоровичу, прокоментуйте, будь ласка, приватизацію "Криворіжсталі". Я (ігноруючи запитання): Ні, ну я вкотре запитую, сядемо ми за стіл переговорів чи ні? Ю: Не хвилюйтеся, Вікторе Федоровичу. Ви і за стіл сядете, та й за "Криворіжсталь", напевно, теж... |
Разом нас багато
Приспів: Разом нас багато - Нас не подолати! Разом нас багато - Нас не подолати! Разом нас багато - Нас не подолати! Разом нас багато - Нас не подолати! Фальсифікаціям — ні! Махінаціям — ні! Понятіям — ні! Ні брехні! Ющенко — так! Ющенко — так! Це — наш президент. Так! Так! Приспів Ми — не бидло, Ми — не козли. Ми — України Доньки і сини. Зараз чи ніколи - Годі чекати! Разом нас багато - Разом нас не подолати! |
Україна
Свята ти, земле моя, Безмежні твої поля І діти всі твої — моя родина. Так гріють серце твоє Ласкаві хвилі Дніпра, І назавжди для нас Одна єдина, ти наша Україна... Приспів: Україн твоє сонце вічно горить І зігріває неба блакить. Багаті твої сади, Карпатський голос води, До ніг твоїх схилилася калина. Безсмертна сила твоя, Як мужня рука шахтаря Несе тепло життя Для свого сина - Це наша Україна. Приспів Наша Україна Хай твоє сонце вічно горить І зігріває неба блакить. (весь куплет — 2) |
Моє бажання
Для тебе я розсипав в небі зорі, Якщо захочеш всі до одної зберу. А за вікном дощі такі прозорі, Якщо замерзнеш я весь холод заберу. Мені від тебе нічого не потрібно, Я хочу світлом бути всіх твоїх ночей. Мені від тебе нічого не потрібно, Лиш доторкнутись до твоїх плечей. Приспів: Моє нестримне бажання нагадує те, Як виривається з рук дикий птах. І голос твого мовчання, що ніжно тремтить, Я відчуваю на своїх вустах. Моє нестримне бажання розправило крила І ти вже в обіймах моїх. І голос твого мовчання, що ніжно тремтить, Я відчуваю в долонях своїх. Для тебе я з землі зірву всі квіти І в золоте твоє волосся заплету. Якщо самотнім буде твоє літо, Лише поклич і я завжди прийду. Мені від тебе нічого не потрібно, Я хочу світлом бути всіх твоїх ночей. Мені від тебе нічого не потрібно, Лиш доторкнутись до твоїх плечей. Приспів (2) |
Сам в самоті
Дивлюсь я на надірвані стелі Намагаюсь зловити свій розум Нас багато в маленькій постелі І остання надія — це сльози За стіною залякані очі За очима два подиха тліють Серце самої темної ночі Зігріває останню надію Приспів: Сам в самоті твою тінь я чекаю Вдень і вночі коли дощ осінній На тіло твоє як на землю лягає Замовляю танець з (твоєю) тінню Відчуваю як падають зорі До набитої вітром кімнати Де залишились очі прозорі Щоб останню надію продати Приспів (2) |