|
|
бля видос такой угарный) )просто адище)))
реально я его посмрел по фотику у меня даж настроение немноого улучшилось)) |
МОСКАЛІ!!! НЕ ПРИВЛАСНЮЙТЕ ЧУЖІ НАДБАННЯ!!!
Оригамі — файний український гурт!!! А Макс — щірий козак!!! Без зайвих слів: Лиши лиш мить, до того, як видати білет в один кінець, назад шляху нема. Без зайвих слів, натисни на курок. Я до цього готовий. Приспів: Без зайвих слів, натисни на курок, Без зайвих слів мене ти вбий. Я сам собі ворог. Без зайвих слів, натисни на курок, Без лишніх слів врятуй мене. Я сам собі ворог. Я не вірю більше ні в що, все що знав та бачив було так давно, забагато болю, сліз та крові. І не вірю більше ні кому, просто я так хочу. Не тобі мені указувати як жити далі, кому довіряти і як робити. Дай мені цей шанс, забути про тебе. Розчинитись в ночі, зачини двері за мною, викинь ключі, зломай усі замки. Приспів: Без зайвих слів, натисни на курок, зав’яжи очі, біль стисне скроню. Без зайвих слів, врятуй мене і подаруй поцілунок із полум’я. Без зайвих слів, натисни на курок, без зайвих слов вбий мене. Я сам собі ворог. Без зайвих слів, натисни на курок, Без зайвих слів врятуй мене. Я сам собі ворог. Тільки дай мені сил, щоб встати з колін. Лиши лиш мить, щоб відповісти усім. Хто посміхаючись брехав, сміясь підставляв. Я вже вирішив, що пора піти. Натиснути на стоп та зруйнувати ваш світ. В цьому житті немає сил, вистачати на все, на зло. Дай меі цей шанс, забути про тебе. . Розчинитись в ночі, зачини двері за мною, викинь ключі, зломай усі замки. Приспів: Без зайвих слів, натисни на курок, зав’яжи очі, біль стисне скроню. Без зайвих слів, врятуй мене і дай с собою, поцілунок з полум’я. |
везёл...ну эт ночью подмосковье...люди в проезжающих электричках охуевали над людьми, которые на снегу в труселях дрова кололи))
|
нуда нуда)
но по мне через жар нето разве что потом в бассейн ледяной прыгнуть для контрасту, тогда то а летом баня — бе |
ну и так можно, можно коленноприклонную позу для головы использовать XDD но через жар самое оно))), главное весь металл с себя снять)))
|
да не, не поменяю
так как постоянно меня в нее затаскивают, и я постоянно лично убеждаюсь что баня мне не нравица)) |
да не, впоряде)))
када все в полное говно, баня самое оно)) завтра я в дневе фотки выложу с этого действия, глянеш) может поменяеш свое мнение)) ахаха)))) |