|
|
положение мировой торговли сильно осложняется из-за наличия так называемого тру эмо, в пределах которого производится нелегальный сбыт запрещенных законом лай-эмо. Очень ходовым товаром в этой торговле служат также краденые идеи xDDD
это я географию учууууу xDDDD |
ахаха..да-да...я тож так и думаю...нет никакого понятия тру..а кто ся так называет...ну...они вообщем для понта это делают, но не доказывают, что они тру, тру вообще нет...)XD
|
если мне дадут нормальное обьяснение для тру, и что ваше за тру, нет ну я знаю ваше тру, ну нах мне быть этим тру, которые никамим местом не тру, и ваще кто придумал ваше тру, и ваше что для тебя тру?)0(ппц,ппц,ппц,...и т д)
|
а что это такое?ты тру xDDD
дооо))) я правда)))) но тогда нужен артикль зЭ... или нет??? любопытно? а ты тоже правда???) |
В левой руке — “Сникерс”, в правой руке — “Марс”
Мой пиар-менеджер — Карл Маркс В левой руке — “Сникерс”, в правой руке — “Марс” Мой пиар-менеджер — Карл Маркс Капитал! Капитал! Капитал! Капитал |
Enemy — Show me what you wanna be
I can handle anything Even if I can't handle you Readily — Either way it better be Don't you fuckin' pity me Get up, get off... What the hell am I sayin'? I don't know about malevolent Sure as hell decadent I want somebody to step up, step off Walls! Let me fall! FUCK YOU ALL! Get a grip, don't let me slip 'til I drop the ball I — I want it all! Fuck this shit, I'm sick of it You're goin' down, this is a war! Who the fuck am I to criticize your twisted state of mind? You're leavin' me suspect — I'm leavin' you grotesque Feels like a burn from which you never learn Cause and effect, you jealous ass Press your face against the glass — SUFFER! I — I want it all! Fuck this shit, I'm sick of it You're goin' down, this is a war! I've just begun It's about that time Gotta get mine YOU CAN'T KILL ME CUZ I'M ALREADY INSIDE YOU SICK |