|
|
ОП ОП
Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп ОП ОП Я ЕБАЛ ТЕБЯ В РОТ А ТЫ БЫЛА ШЛЮХА!!! ШЛЮХА!!! *соло* ОП оп оп оп |
Хто такі неформали?
Це дружня й весела сім"я. Душі, що прагнуть свободи, Серця, що згорають дотла. Це просто вирвані роки, Це власний пошук життя. Важливі душевні кроки, Без сумнівів і каяття. Сміливість власної думки, Бажання не бути як всі. Це ті, хто йдуть за лаштунки, Душу вливають в пісні. У натовпі ми такі дивні, Всі дивляться, наче в музеї. А що, знову всі рівні? З такою чужою душею... Шаблони нам не потрібні, Людина — це є особистість. Ми справді чогось гідні, Знаємо, що таке вірність. Хоч раз загляни у вічі — Там не побачиш фальші. Можливо, сум на обличчі, Та навіть і сильні плачуть. Не хочу бути сліпою, Робити лиш так, як треба. З нудною зливатись товпою, Я хочу летіти до неба! |