|
|
I would have helped u, if I had know the arrangement of shops in ur district. But I don`t/ Sorr.
The author of this theme`s made a mist.: London IS sucks?! What a fucking grammar! |
...ЕВРИБАДИ, ХЕЛП АС!!!!!!!
...ВИ ВОНТ ТУ ДРИНК ВЕРИ МАЧ ЭНД АЙ АСК Ю... ВЕАРИЗ ЭНИ ПАБ ХИА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХЕЛП МИ ЭНД МАЙ ФРЕНД!!!!!!!....... =) |
ееее...найс бир....баи хау ви вил файнд эни паб хиа? ду ю ноу инглиш,ту аск сам пипл эбаут вэй ту паб?
таможня — кастом) |
...оу, оф коз, тейк зис бир....итс ЧЕРНИГОВСКОЕ......спешиал фо ю фром май нейтив кантри.....итс ао бест бир=))
...энд ю аск ми хау ай гоу ту зе кантри виз май оун бир?.... ..оу, итс вери изи....ай гейв сам боттолз то зе "таможня"....єнд єврисин воз ок=) |
еее)))бат хай дид кастом лет ю гоу то зе кантри виз ё бир?)
вотева ит дазнт мэта) паб из э парадайз...летс гоу фасте) ай финк зэт зе авта куд шоу аз зе чипест паб хиа) энд джэйн, гимми сам бир) |
...оу ес....)
...баи ай херд зет зе бир из вери икспенсив ин Ингланд.... ....энд ай тейк сам боттолз оф бир виз майселф фром Юкрейн.....=/)))))))).... ...соу, летс дринк ит тугезер айу зе вей ту зе паб))) |
ноу...донт би сэд...ю сэд — айм туу сэд!
паб!!! итс э парадайз))) мэйби вил мит сид зеа))) инглэнд из э вэри стрэйндж кантри... еврифинг из посибл хиа) |
...ааа!!!....ноу!...ай хейт зис лайф!!!
....ай вонт ту си Сид Вишез!!...ААААА!!!!... ....ок, айм вери сэд нау, бат ай донт вонт ту мейк Ю сед=)... ....летс го ту зе паб...)) |
дэээм....
айд лайк ту хелп виз грейт плежа.... бат..зеаз уан проблем...секс пистолз из дед нау бат ай финк ви кэн лук фо зеа спешиал шоп....веа ви кэн файнд фотоз оф янг сид вишез) |
...оу!!!...
...ай вонт ту си секс пистолз нау!!!!... ...ес, энд ай вонт янг Сид Вишез!!!=) ....кен ю хелп ми???...) |
а мне трусы в британский флаг!!!!!
я заплачу.....трусами.....старыми.....бабушкиными......украду у неё......и вам.......дам........чесна......м? |
kapo4 если 4енить пи3датое найдеш и по цене оптимальное то...сматри сама))) **(футболка — былобы 3аме4ательно)
|
For all the weed that I've smoked — yo this blunt's for you
To all the people I've offended — yeah fuck you too! To all the friends I used to have — yo I miss my past But the rest of you assholes can KISS MY ASS For all the drugs that I've done — yo I'm still gon' do To all the people I've offended — yeah fuck you too! For everytime I reminisce — yo I miss my past But I still don't give a fuck, y'all can KISS MY ASS |