|
|
Моя любимая группа была два года назад. Жаль что они так и не приехали к нам в Дубно на "Тарас Бульба", приходиться тащится тока от АННЫ.
|
мясорубкал ты это конкретно песни назови то... звучание бля у них совсем не корновское! Это те наверно кто то сказал тупой, и ты типо под крутого разборчивого чела косишь! Ни хера они не корны...
|
ТОЛ самая охуенная украинская группа!!!!!!!и концерт жесткий у нас в Харькове отыграли не учитывая того что на 2 часа опоздали!!!!"настрiй мiй безпричинно змiнився — менi належить зло!!!хочу роз'ебошити пику кожному — в горло встромити скло!!!!".......
|
мясорубкал — тупарылый лох/! на корн не похоже! ты утопию послушай, они ваще по другому звучат придурбан!
|
....я ток знаю, что они заняли четвероте место на THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS в Лондоне...
...но эт не Европа=))).... |
[ Хто Я? ]
Вступ: Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Куплет 1 Зовнішній вигляд…Буде погано !Відчуваю погляд! Соромно! Стискаю зуби, опускаю очі. Спокою не маю, нічого не маю, нікого поруч Ніщо не зупиняє. Я шаленію. Блим!!! Я знову стрибаю, знову співаю Знову я заграю, знову починаю свою гру. Вигадую правила сам, порушую їх сам Дозволяю їх дотримуватися собі Сам — сам — сам … Куплет 2 Ти не відчиняйся переді мною Я можу обернути проти тебе те, що взнаю те, що висновки. Те, що висновки про твою душу, про твої очі Про твоє серце, про твоє існування. Я інколи потвора, а тобі має буду гірше… Я інколи, а ти постійно ! Відрізняєш, так ? Мені не важко бути, мені не важко жити Мені не важко образити але навіщо… Приспів: Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Куплет 3 Янголом бути не важко, янголом бути просто Янголи постійно поруч, янголи ,можливо, цікаві. Літають, зберігають, допомагають Постійно розмовляють іноді лишають, кидають тупо. Навіщо мені крила? Навіщо бути поруч ? Навіщо розмовляти ? Я кидаю іноді — навіщо? Чому я маю зберігати те, що не допоможе мені ? Приспів: Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Останній куплет 4, трішечки нижче ? Плачу !!! Не соромно. Страшно гидко. Гидко й пусто … Я не відчуваю своє тіло, свою силу… … моє відображення — ЖАХ!!! Хто? Хто я? Хто? Постійно питаю у себе. Хто? Хто я? Хто? Дізнатися хочу. Але для того не роблю нічого Ні яких рухів, ні якого терпіння, не розумію чому… Приспів: Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я… Хто ? Хто я ? Хто ? |
слуфай...а ты не знаешь...я слышала,что ТОЛ на каком-то конкурсе в европе выиграли номинацию "самая лучшая альтернативная группа"...эт прафффда???))))
|
творчество группы давно знаю странно как то за 16 лет 4 альбома выпустить но все же поклонников у них много но к счастьюя таковым не являюсь
|